Extensions

Technieken

Welke technieken bieden wij aan?

Hairweave microring
Tape-extensions

Hairweave microring

Hoe het werkt

Hairweave microring

Wat is een hairweave microring?

Een hairweave is een efficiënte manier om de natuurlijke haarbos te verlengen of om snel volume toe te voegen. Een hairweave is behalve gemakkelijk toe te voegen, ook na het gebruik weer gemakkelijk te verwijderen zonder dat het schade aan het natuurlijke haar veroorzaakt.

Hoe wordt de hairweave microring techniek bevestigd?

Deze weave wordt in je haar bevestigd met een microring. Eerst worden er een rijtje microringetjes in een rij geplaatst. daar wordt vervolgens uw weave aan vastgenaaid met naald en draad.

Wanneer omhoog plaatsen?

De weave groeit met het eigen haar uit en dient na zo’n 6-8 weken omhoog geplaatst te worden. Dit is ook afhankelijk van hoe snel het haar groeit en hoe het haar verzorgd wordt. De weave wordt dan verwijderd en daarna wordt de weave in het haar terug geplaatst. Doet u dit niet tijdig dan heeft u niet alleen de kans dat de kwaliteit van de weave, maar ook het eigen haar, aangetast wordt door de klitten die zich vormen in de aanzet van het haar. Zorg daarom dat u tijdig herplaats.

Lengte 40 cm vanaf €249,95

Lengte 55 cm vanaf €299,95

Lengte 65 cm vanaf €329,95

Herplaatsen per baan € 22,-

Tape-extensions

Hoe het werkt

Tape-extensions

Wat zijn tape-extensions?

Tape extensions is een relatief nieuwe methode voor haarverlenging en wordt steeds populairder. Tape-extensions zijn een snelle en eenvoudige manier om extensions in het haar te plakken. De tapes hebben een plakrand waardoor het aan het haar vast blijft zitten. De tape extensions worden aangebracht zonder dat je de taperand ziet zitten. Een groot voordeel is dat de tape extensions niet zwaar aanvoelen en dat is comfortabeler.

Tape extensions zijn herbruikbaar, na een paar weken dragen kun je ze omhoog brengen en verder dragen, of verwijderen en op een ander moment opnieuw gebruiken. Tape-extensions worden geplaatst en verwijderd door een gediplomeerde kapper/kapster bij ons in de salon.

Wanneer omhoog plaatsen?

De tape-extensions groeien met het eigen haar uit en dienen na zo’n 8-10 weken omhoog geplaatst te worden. Dit is ook afhankelijk van hoe snel het haar groeit en hoe het haar verzorgd wordt

Lengte 25 cm vanaf €115,- (per pak)

Lengte 40 cm vanaf €155,- (per pak)

Lengte 50 cm vanaf €210,- (per pak)

Lengte 60 cm vanaf €310,- (per pak)

Herplaatsen per pak €34,-